Alanya'dan Ukrayna Basınına Davet - Son Dakika
Yerel

Alanya'dan Ukrayna Basınına Davet

Alanya\'dan Ukrayna Basınına Davet

Uitt 2014 Turizm Fuarı 25-28 Mart tarihleri arasında Ukrayna’nın başkenti Kiev’de yapıldı.

02.04.2014 11:49

Uitt 2014 Turizm Fuarı 25-28 Mart tarihleri arasında Ukrayna'nın başkenti Kiev'de yapıldı. Fuarda Alanya'yı, Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Dahaoğlu temsil etti.

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Dahaoğlu, Alanya standının da içinde olduğu Türkiye standı toplam 450 metrekare olduğunu belirterek, "Fuarın ilk günü Türkiye Cumhuriyeti Kiev Büyükelçisi Yönet Can Tezel ve Tanıtım Müşaviri Berat Yıldız, misafirlerin, tur operatörlerinin ve katılımcıların da iştirak ettiği büyük bir kokteyl organize ederek birçok kişiyi bir araya getirdi" dedi.

Mayıs ayında Ukrayna'nın önde gelen gazete ve turizm dergilerinden 25 basın mensubunun Alanya'da bir hafta misafir ederek reklam kampanyası yapabileceğini Tanıtım Müşaviri Berat Yıldız'a bildirdiklerini söyleyen Dahaoğlu, "Bu tanıtım çalışması Ukrayna pazarı açısından çok önemli. Alanya için de önemli bir hamle" dedi.

Acentelerle yapılan görüşmelerde, ülkede yaşanan sıkıntılar nedeniyle satışların düşük seviyelerde olduğunu öğrendiklerini belirten Dahaoğlu, "Nüfusu 46 milyon olan bu ülkede Türkiye'ye gelen ziyaretçi sayısı geçen yıl, bir önceki yıla göre yüzde 20 artarak 756 bin kişi olmuştu. Standımızı ziyaret eden misafirler ise Kırım'ın Rusya'ya dahil olmasından sonra Ukrayna halkının Türkiye ve Akdeniz kıyılarını daha çok tercih edeceklerini, ülkedeki gazetelerde de bu yönde demeçler okuduklarını anlattılar" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alanya'dan Ukrayna Basınına Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement