Alevi Derneklerinden Başkan Karaosmanoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Alevi Derneklerinden Başkan Karaosmanoğlu'na Ziyaret

Alevi Derneklerinden Başkan Karaosmanoğlu\'na Ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Alevi derneklerinin temsilcileri, Kocaeli Dernekler Federasyonu ve Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Tekin Güner ile mahalle sakinlerini ayrı ayrı kabul etti.

03.09.2013 10:15

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Alevi derneklerinin temsilcileri, Kocaeli Dernekler Federasyonu ve Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Tekin Güner ile mahalle sakinlerini ayrı ayrı kabul etti. Hacı Bektaş etkinliklerine katılan Alevi derneklerinin başkanları ve temsilcileri, Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

Nevşehir'in Hacı Bektaş beldesinde yapılan 50. Ulusal 24. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Kültür ve Sanat Etkinlikleri'ne Kocaeli'den katılan Alevi derneklerinin başkanları ve temsilcileri, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Cemevleri Sorumlusu Mutlu Beyazgül de hazır bulundu. Bu yıl Büyükşehir Belediyesi'nin sağladığı imkanlarla 40 otobüsle Hacı Bektaş'ın ziyaret edildiği bilgisini veren Alevi derneklerinin temsilcileri, Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkürlerini iletti. Büyükşehir'in Hacı Bektaş'taki sosyal tesislerinde konakladıklarını hatırlatan Alevi derneklerinin temsilcileri, " Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bu hizmeti Türkiye'ye örnek gösteriliyor" ifadesini kullandı.

Hacı Bektaş'ın Anadolu'yu aydınlatan ortak bir değer olduğunu hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, "Bu yıl Hacı Bektaş'taki törene ve etkinliklere biz de katıldık. Canlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık" dedi.

Kocaeli Dernekler Federasyonu Başkanı Erol Akalın ile beraberindeki sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri de Başkan Karaosmanoğlu'na konuk oldu. Başkan Karaosmanoğlu'na Kocaeli'ndeki STK'lara olan samimi yaklaşımından dolayı teşekkür eden Akalın, derneklerin birlik ve beraberlik içinde sosyal etkinliklere imza atmasının gayreti içinde olduklarına değindi.

İzmit Fuarı içinde yer alan Sivil Toplum Merkezi'nin (STM) STK'ların hizmetinde olduğunu hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, bunun bir benzerini de Gebze'de hizmete sokmaya hazırlandıklarını dile getirdi. Başkan Karaosmanoğlu, kültürlerin, gelenek ve göreneklerin gelecek nesillere aktarılması için derneklere önemli görevler düştüğüne değindi. İzmit Tavşantepe Mahalle Muhtarı Tekin Güner ile mahalle sakinleri de Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Muhtar Güner ile beraberindekiler, Başkan Karaosmanoğlu'na mahallelerine olan hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Muhtar Güner ile mahalle sakinleri, hizmetlerle ilgili görüş ve önerilerini de Başkan Karaosmanoğlu ile paylaştı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alevi Derneklerinden Başkan Karaosmanoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement