Amasra'da Sokak Hayvanları Kısırlaştırılıyor - Son Dakika
Yerel

Amasra'da Sokak Hayvanları Kısırlaştırılıyor

Amasra\'da Sokak Hayvanları Kısırlaştırılıyor

Bartın’ın Amasra ilçesinde belediye ekipleri tarafından başlatılan çalışma kapsamında, uzman ekipler ve zabıta ekiplerinin denetiminde kent genelindeki başıboş sokak hayvanlarının toplanarak, kısırlaştırma ve aşılama çalışması yapılıyor.

05.05.2016 16:29

Bartın'ın Amasra ilçesinde belediye ekipleri tarafından başlatılan çalışma kapsamında, uzman ekipler ve zabıta ekiplerinin denetiminde kent genelindeki başıboş sokak hayvanlarının toplanarak, kısırlaştırma ve aşılama çalışması yapılıyor.

Amasra Belediye Başkanı Mehmet Emin Timur kısırlaştırma ve aşılama çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, "Kent genelinde toplanan sokak hayvanları mobil kısırlaştırma aracına alınarak, gerekli aşı ve operasyonlardan geçiriliyor. Sokak hayvanları kısırlaştırma, kuduz aşısı ve parazitel bakımları yapıldıktan sonra kulaklarına küpe takılarak kayıt altına alınması sağlanıyor. İşlemi tamamlanan hayvanlar ise 24 saat müşahede altında tutulduktan sonra doğal ortamlarına bırakılıyor. Belediye olarak bu konuda profesyonel yardım alarak en iyi şekilde veterinerlik hizmetini sunuyoruz" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amasra'da Sokak Hayvanları Kısırlaştırılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement