Amasya Belediyespor'dan Futbol Yaz Okulu - Son Dakika
Yerel

Amasya Belediyespor'dan Futbol Yaz Okulu

Amasya Belediyespor\'dan Futbol Yaz Okulu

Amasya Belediyesi ile Amasya Belediyespor Kulübü’nün 10. sunu düzenlediği futbol yaz okulunun açılışı Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir tarafından yapıldı.

06.08.2015 12:26

Amasya Belediyesi ile Amasya Belediyespor Kulübü'nün 10. sunu düzenlediği futbol yaz okulunun açılışı Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir tarafından yapıldı.

Amasya Belediye Spor Başkanı Fatih Yancı ve yardımcısı Yılmaz Karaca'nın da katıldığı açılışta yaptığı konuşmada çocuklarını genç yaşta spora alıştıran ve kendilerine emanet eden ailelere teşekkür eden Başkan Özdemir, "Sporun her dalına Amasya Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Özdemir, sporculara bu ortamı hazırlayan Amasya Belediyespor yönetimine ve futbol yaz okuluna sağladığı katkılarından dolayı sponsor firmalara da teşekkür etti.

Bu yıl 180 kişinin kayıt yaptırdığı yaz okulunda haftanın 5 günü sabah ve akşam grubu olarak verilen eğitimlerde sporcuları antrenör Hasan Nalcı ve eski sporcular Yiğit Veysel Yumak, Recep Şahin, Recep Dümen, kaleci Antrenörü Kenan İmrol çalıştırırken, yardımcı personeller Recep Köse, Burak Gedizli, Ahmet Berke Karaca ile Mustafa Tufanoğlu da görev alıyor. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amasya Belediyespor'dan Futbol Yaz Okulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement