Anıtparkta Streetball Keyfi - Son Dakika
Yerel

Anıtparkta Streetball Keyfi

Anıtparkta Streetball Keyfi

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında gençlerin spora olan ilgisinin arttırılması amacıyla Anıtpark Meydanında Streetball turnuvası düzenleniyor.

15.10.2014 09:42  Güncelleme: 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında gençlerin spora olan ilgisinin arttırılması amacıyla Anıtpark Meydanında Streetball turnuvası düzenleniyor. 3 gün sürecek turnuvaya halkın ilgisini yoğun oluyor.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol antrenörü Fevzi Ak koordinatörlüğünde streetball turnuvası düzenleniyor. Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen aktivitede Düzcelilerin spora olan ilgisinin arttırılması ve spora başlamalarının sağlanması hedefleniyor. Anıtpark Meydanında kurulan streetball sahasında Düzce Endüstri Meslek Lisesi (2), Düzce Arsal Anadolu Lisesi, Akçakoca EML ve Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinde oluşan takımlar mücadele ediyor. Her gün 3 müsabakanın oynandığı turnuvada, dereceye giren takımlara ödülleri Amatör Spor Haftası kapanış töreninde takdim edilecek.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Streetball Turnuvasına Düzceliler de büyük ilgi gösteriyor. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anıtparkta Streetball Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement