Ankara'da meydana gelen terör saldırısını protesto etmek amacıyla Akdeniz Üniversitesinde yürüyüş yapan öğrenciler ile özel güvenlik görevlileri arasında arbede çıktı.
Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi'ndeki Olbia Çarşısı'nda bir araya gelen öğrenciler, bir süre oturma eylemi yaptı. Ankara'daki patlamayı protesto etmek amacıyla dersleri boykot ettiklerini belirten grup, yerleşkedeki diğer öğrencileri de dersleri boykot etmeye çağırdı.
Grup, ardından sloganlar atarak yerleşke içerisinde yürüyüşe geçti. Bu sırada özel güvenlik görevlileri rektörlük önünde barikat kurdu.
Öğrenciler, yürüyüşten vazgeçmeyeceklerini belirterek barikatın üzerine yürüyünce öğrenciler ile özel güvenlik görevlileri arasında arbede yaşandı. Arbede sırasında bazı kız öğrencilerin, özel güvenlik görevlilerine yumruk attığı gözlendi.
Bu sırada gruptakiler, kendilerine laf attığını öne sürdükleri bir öğrenciye saldırdı.
Arbede, bölgede bekleyen polis ekiplerinin araya girmesiyle sona erdi. Öğrenciler, polis ekiplerinin dağılmamaları halinde müdahalede bulunacakları yönündeki uyarının ardından Olbia Çarşısı içerisinde yürüyüş yaptıktan sonra dağıldı.
Son Dakika › Yerel › Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?