Antakya Belediyesi Çalışmalara Devam Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antakya Belediyesi Çalışmalara Devam Ediyor

Antakya Belediyesi Çalışmalara Devam Ediyor
13.08.2013 13:23  Güncelleme: 13:30

Antakya Belediyesi tarafından Uzun Çarşı'da yürütülen Cephe İyileştirme ve Sokak Sağlıklaştırma Projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Antakya Belediyesi tarafından Uzun Çarşı'da yürütülen Cephe İyileştirme ve Sokak Sağlıklaştırma Projesi'nin tüm hızıyla sürdüğü bildirildi.

Antakya Belediyesi Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamada, belediye ekiplerince her etabı hızla devam eden projede birinci etapta cephe iyileştirme ve sağlıklaştırma çalışmalarını tamamlandığı ve bu kısmın estetik görünümlü üst çatılarının monte edildiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, çarşının yapılan projeyle, tarihi kimliğiyle uyuşan ve geleceğe güzel adımlar atan bir mekana sahip olma yolunda hızla ilerlediğini kaydetti.

Savaş, geçmişe sahip çıkarak gelecekle ilgili önemli adımlar attıklarını ifade eden Savaş, esnafın hoşgörüsü ve sabrıyla çarşının yerli ve yabancı turistler için cazibe merkezine dönüşeceğini, ayrıca diğer bölgelere örnek teşkil edeceğini bildirdi. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antakya Belediyesi Çalışmalara Devam Ediyor - Son Dakika


Advertisement