Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto1.Foto2.Foto3.Foto5.Foto6.AKDENİZ Üniversitesi öğrencileri Gülcan Kolay, Serap Tek ve Rabia Turan, yoğun geçen bir haftanın ardından soluğu eğlencede aldı.

20.05.2013 09:25

Foto1: Emine Karacula, Şerife Akın

Foto2: Filiz- Hadiye Tunay

Foto3: Pınar Garipağaoğlu, Saliha Gündoğan

Foto4; Nuran Özsoy, Fatma Karakaş

Foto5: Fatma Ösüm, Çisem Kök

Foto6: Udi Murat Eskihoran

===

Eğlence dolu dizgin

AKDENİZ Üniversitesi öğrencileri Gülcan Kolay, Serap Tek ve Rabia Turan, yoğun geçen bir haftanın ardından soluğu eğlencede aldı. Popüler işletmelerden Club Ally'de buluşan üç arkadaş, baharı yansıtan renkli giyimleriyle öne çıktı. DJ performansın hareketli notalarıyla eğlenen üçlü, müzik arasında sohbet molası vermeyi de ihmal etmedi. Gece, geç vakte kadar hız kesmeden sürdü.

Foto: Gülcan Kolay, Serap Tek, Rabia Turan

===

Aile boyu kutlama

MALİ müşavir Mehmet Tanker, yeni yaşını özel bir organizasyonla kutladı. Rayen Bistro bahçesinde gerçekleşen kutlamada yakın dostları ve ailesi doğum günü sahibinin heyecanına ortak oldu. Keyifli yemeğin ardından şen kahkahalarla süren koyu sohbet, gecede atmosfere hakim oldu. Doğum günü pastasını kesen Tanker, eşine ve arkadaşlarına bu güzel kutlama için tek tek teşekkür etti.

Foto: Doğum günü grubu açık havada müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçirdi.

===

Müzik arası

ANTALYA gece hayatının popüler işletmelerinden Tudors Pub'ların sahibi Berkan Polat'ın eşi Seher Polat ile yakın arkadaşı Ece Atlas, keyifli akşamda bir araya geldi. Yoğun iş temposu arasında fırsat bularak eğlenceye vakit ayıran ikilinin durağı, Shots oldu. Koyu bir sohbetle başlayan ve DJ performans ile ilerleyen gece, yerini müziğe bıraktı. Keyifli ikili gece boyu hareketli müziğe kulak verdi.

Foto: Seher Polat, Ece Atlas

===

Akşam keyfi

ÖZEL bir davete birlikte katılan Merve, Nermin ve Tuğba Bal, uzun bir aranın ardından eğlencede buluştu. Aile boyu katıldıkları akşamda uyumlu giyimleriyle sıkı bağlarını yansıtan üçlü, keyifli bir akşam yemeği yedi. Yemeğin ardından sohbete eşlik eden müzik ve renkli atmosfer, üçlünün neşesine neşe kattı. Bir arada olmanın mutluluğunu yaşayan Bal ailesi güzel bir akşam yaşadı.

Foto: Merve- Nermin- Tuğba Bal - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement