Antalyaspor'da İmza Töreni - Son Dakika
Yerel

Antalyaspor'da İmza Töreni

Antalyaspor\'da İmza Töreni

Kırmızı beyazlılar, Balıkesirsporlu Murat Sözgelmez'i renklerine bağladı, kaleci Fornezzi ile de sözleşmesini uzattı.

25.06.2014 17:16

PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor, Balıkesirspor'dan Murat Sözgelmez'i transfer etti, kaleci Fornezzi ile de sözleşmesini yeniledi.

Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki törende, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un stoperi Murat Söylemez bir yıl, Antalyasporlu kaleci Fornezzi de 3 yıl, kendilerini kırmızı-beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeye imza attı.

Törende konuşan Antalyaspor İkinci Başkanı Mehmet Aygün, 2014-2015 sezonunun ilk transferini yaptıklarını söyledi. Fornezzi'nin 3 sene daha  Antalyaspor'da kalacağını ifade eden Aygün, "Hocamızın talebine göre transferler ilerleyen günlerde devam edecek. 4-5 oyuncuyla daha takımı güçlendirmeyi düşünüyoruz. İnşallah gelecek sene şampiyon oluruz" dedi.

Murat Sözgelmez ise bundan önce iki şampiyonluk yaşadığını, Antalya'ya şampiyon olmak için geldiğini söyledi. Sözgelmez, Antalyaspor'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Fornezzi ise Antalyaspor'da devam etmekten mutlu olduğunu kaydederek, "Burada 3 sene daha kalacağım. İnşallah gelecek sene şampiyon oluruz" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalyaspor'da İmza Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement