Aosb Akademi Eğitimleri - Son Dakika
Yerel

Aosb Akademi Eğitimleri

Aosb Akademi Eğitimleri

Karya Çukurova ve AOSB Bölge Başkanlığı işbirliğiyle Şubat ayından bu yana Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) firmalarından şirket sahipleri, üst ve orta düzey yöneticiler ve diğer seviyelerdeki çalışanlara sunulan AOSB Akademi Eğitimleri devam ediyor.

13.05.2014 10:25

Karya Çukurova ve AOSB Bölge Başkanlığı işbirliğiyle Şubat ayından bu yana Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) firmalarından şirket sahipleri, üst ve orta düzey yöneticiler ve diğer seviyelerdeki çalışanlara sunulan AOSB Akademi Eğitimleri devam ediyor. 2014 yıl sonuna kadar devam edecek akademi, toplam 18 eğitimi içeriyor.

AOSB Akademi programının 7. eğitimi olan "İşyeri Çevikliği ve Değişim Yönetimi" katılımcı firmalara sunuldu. Farklı sektör ve firmalardan firma sahipleri ve profesyonellerin katılım gösterdiği eğitime ilgi yoğundu. Eğitim süresince Eğitimde Kaos Kuramı, Kaotiks Stratejik Davranışlar ve Kelebek Etkisi işlendi. Karya Eğitmen ve Danışmanlarından Dr. Aydan Ünveren 'in yönetiminde gerçekleşen program katılımcılardan büyük beğeni topladı.

AOSB Akademi Programının'nin 8. eğitimi ise "Kurumsallaşma ve İnsan Kaynakları Yönetimi" konusundaydı. Özellikle AOSB firmaları bünyesindeki şirket sahipleri, 2. kuşak şirket temsilcileri ve İnsan Kaynakları profesyonellerinin yoğun ilgi gösterdiği eğitimde, bölge firmaları için hayati önem taşıyan kurumsallaşma konusu ve firmaların en önemli birimi olan insan kaynaklarının kurumsallaşma sürecindeki önemine dikkat çekildi. Procter&Gamble Türkiye İnsan Kaynakları Eski Grup Yöneticisi ve Karya Yönetim Danışmanlığı Genel Direktörü Leyla Özlem Demir tarafından sunulan eğitim programında, İnsan Kaynakları Sistemi kurulumu ile ilgili tüm etaplar tek tek incelendi.

Eğitim sonrası açıklamalarda bulunan Leyla Özlem Demir, "Şirketlerin gelecek kuşaklara aktarılması için kurumsallaşma olmazsa olmaz. Maalesef ülkemizde firmaların birçoğu kurumsallaşmaya geçişte problemler yaşıyor. Ülkemiz firmalarının yüzde 95'inin ikinci kuşağa aktarılamadığı gerçeği, ülkemiz firmalarında kurumsallaşma eksiğinin ispatı niteliğindedir" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aosb Akademi Eğitimleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement