Arslan'dan İlk Açıklamalar - Son Dakika
Yerel

Arslan'dan İlk Açıklamalar

Arslan\'dan İlk Açıklamalar

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı görevine atanan Anıl Seyfi Arslan, göreve başlar başlamaz yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajı verdi.

13.01.2014 15:54

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı görevine atanan Anıl Seyfi Arslan, göreve başlar başlamaz yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajı verdi.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı'na atanan Anıl Seyfi Arslan yaptığı açıklamada, "Genel merkezde dün mazbatamız verildi ve geç saatlerde ilçeye döndük. Bu gün (dün) itibari ile de görevimize başlamış bulunuyoruz. Şimdiki hedefimiz ise, mevcut yönetimdeki arkadaşlarımızın eski kadro ile mi yeni kadro ile mi yola gidilecek, gibi enteresan çelişkileri olduğunu bizler de duyuyoruz. Bizim hiçbir ön yargımız yok. AK Parti'ye Çarşamba'da katkı sağlayacak bilgisi olan herkesle çalışmaya hazırız. Öncelikle çok tasarrufumuz yok, onu ilk olarak belirteyim. Ancak burada çok emektar insanlar var, onların emeklerini inkar etmek mümkün değil. Dolayısı ile AK Parti'nin kuruluşundan bugüne emeği olan tüm arkadaşlarımızı değerlendirme düşüncesindeyiz. Bu nedenle de parti içinde ilk etapta bu liste içinde bir tarama yapacağız. O listeden bir grup oluşturmayı düşünüyoruz" dedi.

"BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZI EN ÜST MAKAM BELİRLEYECEK"

"Belediye başkan adayımızı en üst makam belirleyecek" diyen Arslan şöyle devam etti: "Halk arasında bizim görevlendirmemizle alakalı belediye başkan adayının kesinleştiği yolunda duyumları herkes gibi bizler de alıyoruz ama bunlar doğru sözler, iddialar değil. Kısacası belirteyim bunlar resmi olmayan açıklamalar. Bu saatten sonra belediye başkan adaylığı konusunda en iyi tercihi teşkilatın en üst makamı verecektir, biz oradaki karara sonuna kadar saygılıyız. Oradan çıkacak sonuca göre de bizler güç birliği, el birliği içinde elimizden gelen çalışmayı zaten yerine getireceğiz. Ancak bugün elimizde resmi bir sonuç yok. Ne karar verilir ve iletilirse o sunuca göre hareket edeceğiz ve verilecek her karara saygılıyız." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arslan'dan İlk Açıklamalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement