Büyükşehir Belediyesi, Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (ASMEK) ocak ayı ara dönem kayıtlarının başladığı bildirildi.
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesindeki ASMEK'in, ara dönem kayıtlarıyla öğrenci almaya devam ettiği belirtildi.
21-27 Ocak tarihlerinde Çaybaşı, Konyaaltı, Karşıyaka, Lara, Atatürk Kütüphanesi, Kepez, Varsak, Yeşilbayır, Altınova Saime-Salih Konca ve Sanayi kurs merkezlerinde devam eden kayıtlara vatandaşlar ilgi gösteriyor.
Toplam 28 branşta açılacak 148 kurs için öğrencilerin nüfus cüzdan fotokopisi, 2 adet fotoğraf ve öğrenim belgesiyle kayıt yaptırabilecekleri, derslerin ise 11 Şubat'ta başlayacağı bildirildi.
Muhabir: Mehmet Çakmak
Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Asmek Ocak Ayı Kayıtları Başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.