Atakum Belediyesinde İşten Çıkarmalar - Son Dakika
Yerel

Atakum Belediyesinde İşten Çıkarmalar

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay, Atakum Belediyesinde işten çıkartılan işçilerle ilgili olarak "Biz CHP olarak ezilenlerin, mağdur olanların yanındayız" dedi.

09.10.2014 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay, Atakum Belediyesinde işten çıkartılan işçilerle ilgili olarak "Biz CHP olarak ezilenlerin, mağdur olanların yanındayız" dedi.

Atalay, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında Atakum Belediyesinde işten çıkartılan işçilerin yanında olduklarını vurguladı.

Söz konusu işçilerin CHP döneminde işe alındıkları için işten çıkarıldığını savunan Atalay, "Ben bu insanlar Metin Burma döneminde, CHP'li belediye döneminde işe alındıkları için feryat ve figan etmiyorum. Ben aynı şeyi İlkadım Belediyesinde işten çıkartılan işçilerin durumu için de söz konusu etmiştim" ifadelerini kullandı.

"Biz CHP olarak ezilenlerin, mağdur olanların yanındayız" diyen Atalay, şöyle devam etti:

"İşini, aşını kaybedenlerin yanındayız. Ailelerine geçindirmekten uzak duruma düşenlerin, mazlumların yanındayız. Ama burada gelişmeler gösteriyor ki Atakum Belediyesi ve AK Parti bu zulme, bu kıyıma devam edecek. Benim endişem budur. Bu kıyım, bu zulüm, bu partizan uygulamalar devam ederse bu toplum gerginleşecek." - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Atakum Belediyesinde İşten Çıkarmalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement