Aü Turizm Fakültesi Efqm Mükemmellik Modeli Uygulama Çalışmalarını Başlattı - Son Dakika
Yerel

Aü Turizm Fakültesi Efqm Mükemmellik Modeli Uygulama Çalışmalarını Başlattı

Aü Turizm Fakültesi Efqm Mükemmellik Modeli Uygulama Çalışmalarını Başlattı

Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve Dünya Turizm Örgütü Akreditasyonunun (TEDQUAL) ardından Avrupa Kalite Yönetim Vakfının oluşturduğu EFQM Mükemmellik Modeli uygulama çalışmalarını başlattı.

15.04.2014 15:54

Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi TS EN ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve Dünya Turizm Örgütü Akreditasyonunun (TEDQUAL) ardından Avrupa Kalite Yönetim Vakfının oluşturduğu EFQM Mükemmellik Modeli uygulama çalışmalarını başlattı.

Türkiye Kalite Derneği'nin (KALDER) tarafından yürütülmekte olan EFQM Mükemmellik Modeli Toplam Kalite Yönetimi anlayışıyla kuruluşlara kurumsallık seviyelerini, rekabet kapasitelerini ve verimliliklerini yükseltmelerine imkan sağlayan bir çerçeve sunduğu belirtildi.

Turizm Fakültesi bünyesinde akademik ve idari personelden oluşturulan proje grubunun 10-11 Nisan tarihlerinde KALDER ve Akdeniz Üniversitesi Kalite Yönetim Birimi organizasyonuyla düzenlenen EFQM Model Eğitimini alarak mükemmellik yolculuğunda önemli bir adım attığı kaydedildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aü Turizm Fakültesi Efqm Mükemmellik Modeli Uygulama Çalışmalarını Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement