Avrasya Üniversetesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız'dan Trabzon Valisi Öz'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Avrasya Üniversetesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız'dan Trabzon Valisi Öz'e Ziyaret

Avrasya Üniversetesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız\'dan Trabzon Valisi Öz\'e Ziyaret

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, rektör Prof.Dr.Sami Karadeniz beraberindeki mütevelli heyeti yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

28.08.2013 16:21

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, rektör Prof. Dr. Sami Karadeniz beraberindeki mütevelli heyeti yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Kabulde konuşan Vali Öz, üniversitelerin şehirlerin gelişmesinde önemli rol oynadığını belirterek, "Bu güne kadar yapmış olduğunuz yoğun bir çalışma var. Türkiye şartlarında vakıf üniversitesi kurmak kolay değil. Üniversiteler ve eğitim kurumları maalesef ekonomik getirisine bakarak değerlendirilir ama üniversiteler şehrin gelişmesinde, kimlik kazanmasında, kültür hayatında, ayrı bir kimlik katan değerlerdir. KTÜ bugün 52 bini geçen öğrenci kapasitesiyle ve akademik kadrosuyla bölgeye ve Trabzon'a önemli katkıları oldu. Bunun yanında Avrasya Üniversitesi vakıf üniversitesi olarak KTÜ'nün de belli desteği veya işbirliği ile belli mesafe almış. Bundan sonra her yıl alacağı öğrenci sayısı ve açılacak yeni bölümlerle ilimizin kalkınmasına, gelişmesine ve kimlik kazanmasına katkıda bulunacak ve Türkiye'nin akademik hayatında önemli bir yer edinecektir" dedi.

Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız da, üniversite yönetimini Vali Öz'e tanıtarak üniversite hakkında detaylı bilgi sundu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avrasya Üniversetesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız'dan Trabzon Valisi Öz'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement