Aydın Barosu AYTO'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Aydın Barosu AYTO'yu Ziyaret Etti

Aydın Barosu AYTO\'yu Ziyaret Etti

Aydın Baro Başkanı Sümer Germen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken'i makamında ziyaret etti.

14.09.2013 11:02  Güncelleme: 12:08

Aydın Baro Başkanı Sümer Germen ve Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Coşkun Cerit, Ergün Evran, Yönetim Kurulu Üyeleri M.Fatih Erkul, Ergün Evran, Ufuk H. Devrim, Denizhan Sandıklılı, M. Kemal Yüce ve Sertuğ Yakan hazır bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen ziyarette konuşan Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Aydın Barosu yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Devletin üç temel görevinden biri olan yasamanın ifa edilmesinde avukatların önemli bir rol üstlendiğini dikkat çeken Ülken, avukatların temsilcileri olarak kendilerine yapılan ziyaretten onur duyduklarını belirtti. Ülken, AYTO Üyelerinin ticaret hukuku ile ilgili yaşayabilecekleri sorunların tespiti ve yasal düzenlemelerle ilgili sürekli istişare halinde olabileceklerini söyledi.

Aydın Baro Başkanı Sümer Germen ise Aydın'ın genelini ilgilendiren her alanda kolektif çalışmaya hazır olduklarını işaret etti.. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Barosu AYTO'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement