Aydınspor 1923 Çarşamba Deplasmanında - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923 Çarşamba Deplasmanında

Aydınspor 1923 Çarşamba Deplasmanında

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta kötü günler geçiren Aydınspor 1923, ligde son kozlarını oynayan Çarşambaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

09.03.2012 10:53

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta kötü günler geçiren Aydınspor 1923, ligde son kozlarını oynayan Çarşambaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Zorlu karşılaşma Çarşambaspor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak. Ligin ilk yarısındaki karşılaşmayı Aydınspor 1923, 8 kişi kaldığı karşılaşmada 1-0 kazanmıştı.

Geçtiğimiz hafta karşılaştığı Erzurum BŞB karşılamasını 1-0 kaybeden ve seyircisi ile arasına kara kedi giren Aydınspor 1923,

Kuşadası'nda kamp yaparak üstündeki moral bozukluğunu

attı. Siyah-beyazlı ekipte sakat Umut Kaya ve Emre Gümüşkaya ile kart cezalısı Yiğitcan Gölboyu forma giyemeyecek.

Yarın sabah saatlerinde İzmir'den Samsun'a uçacak olan ekip, burada maç saatini beklemeye koyulacak. Teknik Direktör Metin Altınay yaptığı açıklamada, Çarşamba maçı öncesi gerekli çalışmaları yaptığını, tamamiyle bu maça konsantre olduklarını söyledi. Altınay, ellerinden gelen en iyi mücadeleyi sergileyeceklerini ifade etti.

UMUT İstanbul'DA TEDAVİ GÖRECEK

Bu arada daha önce Almanya'da tedavi

göreceği açıklanan siyah-beyazlı ekibin en golcü oyuncusu Umut Kaya'nın, Almanya'ya gitmekten vazgeçtiği, Fenerbahçe kulüp doktoru tarafından İstanbul'da tedavi edileceği belirtildi.

Siyah-beyazlı ekibin karşılaşmaya Ayhan-Mehmet Ali-Ersen-Bartu(Emin)-Efşan-Altan-Sadullah-Yertek-Umut Yeşiltepe-Serdar Deniz-Sinan 11'i ile çıkması bekleniyor.

Pazar 13.30'da oynanacak karşılaşmayı Barış Yavaş(Bilecik), Fatih Gündoğdu(Bilecik),Zekeriya Bakıntaş(Kütahya) üçlüsü yönetecek. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923 Çarşamba Deplasmanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement