Bafra'da Şehitler İçin Kur'an ve Dua - Son Dakika
Yerel

Bafra'da Şehitler İçin Kur'an ve Dua

Bafra\'da Şehitler İçin Kur\'an ve Dua

Samsun Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve Bafra İmam Hatip Mezunları Derneği işbirliği ile “Şehitler İçin Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Dua” programı düzenlendi.

16.12.2016 15:16

Samsun Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve Bafra İmam Hatip Mezunları Derneği işbirliği ile "Şehitler İçin Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Dua" programı düzenlendi.

Türkiye'de yaşanan terör olaylarını ve Halep'teki zulme dur diyebilmek içim Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen Şehitler İçin Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Dua programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Şerafettin Çakır, Bafra Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Başkanı Hamdi Yıldız, Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ramazan Çoşkun, Bafra İmam Hatip Mezunları Dernek Başkanı Murat Topal ve yönetim kurulu üyeleri ile öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Bülent Şener isimli öğrencinin Kur'an tilavetinin ardından meslek dersleri öğretmeni Bekir Rıza Elibolca tarafından yapılan dua ile program sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bafra'da Şehitler İçin Kur'an ve Dua - Son Dakika


Advertisement