Bafra Sakatlar Derneği Kadına Şiddeti Kınadı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bafra Sakatlar Derneği Kadına Şiddeti Kınadı

Bafra Sakatlar Derneği Kadına Şiddeti Kınadı
08.03.2012 15:51

Samsun Bafra Sakatlar Derneği üyeleri tarafından "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinliği çerçevesinde kadına şiddet kınandı.

Samsun Bafra Sakatlar Derneği üyeleri tarafından "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinliği çerçevesinde kadına şiddet kınandı.

Bafra Atatürk Meydanı'nda toplanan Bafra Sakatlar Derneği üyeleri yaptıkları çeşitli mizansenlerle yaptıkları gösteriyle kadına şiddeti kınadılar. Bafra Sakatlar Derneği Üyesi Ece Öztürk tarafından basın açıklaması okundu. Öztürk, "İnsan hakları evrensel beyannamesinde vurgulanan insan haklarının onlar içinde var olduğunun bilinmesini ve uygulanmasını, cinsiyet ayrımı yapılmadan insan olarak algılanmayı, şiddetten, tacizden uzak yaşamayı, yaşadıkları coğrafya, hayat koşulları, renkleri, kültürleri, dilleri ve dinleri birbirinden farklı olsa da kaderlerinin, gözyaşı, acı ve ölüm olmamasını bedenlerinin, emeklerinin ve sevgilerinin sömürülmemesi ve de istismara uğramamayı, özgür eşitlik, hakkaniyet ve adalet içinde sürdürülebilmektir hayatı tüm istek ve arzuları" dedi.

Basın açıklamasının ardından, "Kadına Şiddete Hayır" sloganı atan dernek üyeleri daha sonra dağıldılar. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bafra Sakatlar Derneği Kadına Şiddeti Kınadı - Son Dakika


Advertisement