Balışeyh'te Özel Yatırımcılara Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Balışeyh'te Özel Yatırımcılara Tam Destek

Balışeyh\'te Özel Yatırımcılara Tam Destek

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde Belediye Başkanlığı tarafından özel yatırımcılara, daha çok avantajlar sağlanacağı belirtildi.

17.12.2012 11:22  Güncelleme: 11:30

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde Belediye Başkanlığı tarafından özel yatırımcılara daha çok avantajlar sağlanacağı, bu nedenle yatırımcıların bu avantajlardan yararlanması gerektiği bildirildi.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Samsun-Ankara karayolunun Balışeyh ilçesinin içinden geçmesi nedeniyle bu bölgenin yatırımcılar için çok avantajlı olduğunu, yatırım yapmak isteyen özel işletmelere ise daha çok imkanlar sağlanacağını söyledi.

Belediye Başkanı Dedelioğlu, "İlçemiz, konum itibariyle çok önemli bir noktada bulunmaktadır. Yöremizde iş kurmak ve üretim yaparak diğer illerde pazar kurmak isteyen yatırımcılar için önemli bir noktadayız. İlçemizde yatırımcılar ilk adımlarını atmaya başladı. Şuan itibariyle ilçemiz sınırları içinde 90 kişi istihdamlı çekirdek alım fabrikası ilçemizde bir hareketlilik sağlamakla birlikte çiftçimizin de ürününü kendi eliyle buraya teslim etme imkanı bulacaktır. Buğday alımı ve pancar alımı gibi çiftçi ürününü rahatlıkla teslim edecek ve

fabrikasını dizinin dibinde bulacaktır.

Çekirdek

fabrikasının önümüzdeki yılın ilk aylarında faaliyete geçmesini bekliyoruz. Çalışmalar halen hızla devam ediyor. Bizler belediye olarak bölgemizde üretim yapacak, insanımıza iş istihdamı sağlayacak yatırımcılarımız için her türlü kolaylıkları sağlamaktayız" şeklinde konuştu.

Başkan Dedelioğlu, 2013 yılında ilçe genelinde daha çok çalışmalar yapılarak vatandaşa daha kalıcı ve hayırlı hizmetler götürüleceğini ve Balışeyh halkı için her hizmetin aksatılmadan yürütüleceğini sözlerine ekledi. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balışeyh'te Özel Yatırımcılara Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement