Kula Belediye Başkanı Aşkın, Meydan Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Kula Belediye Başkanı Aşkın, Meydan Çalışmalarını İnceledi

Kula Belediye Başkanı Aşkın, Meydan Çalışmalarını İnceledi

Manisa Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Yunus Emre Kent Meydanı çalışmalarını yerinde inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

19.11.2013 10:26  Güncelleme: 10:25

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın Yunus Emre Kent Meydanı çalışmalarını yerinde inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

32 bin metre karelik bir alana sahip olan Yunus Emre Kent Meydanı Projesi inşaat çalışmaları devam ediyor. Yunus Emre Kent Meydanı Proje kapsamında de emniyet, belediye binaları ve resmi tören alanının yeniden düzenleneceğini İfade eden Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Kula Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Yunus Emre Kent Meydanı çalışmalarının Park Kahvesi ve Atatürk Anıtı önünde yapılan düzenlemelerle devam ettiğini belirtti.

Kula'nın modern ve yaşanabilir bir ilçe görünümüne kavuşacağını belirten Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Yunus Emre Kent Meydanı'nı çevreleyen Şehitler Caddesi, Tabduk Emre Caddesi kilit parke taşı döşenmesi ile yol çalışmaları tamamlandı. Şu an Yunus Emre Caddesi yol ve kaldırım çalışmalarının ise bütün hızıyla devam ettiğini söyledi. İlçe Merkezinde en önemli dinlenme yerlerinden biri olan Park Kahvesi'nin de yenileme çalışmalarının başladığını belirten Aşkın, Kent meydanı çevresinde bulunan yollarda üst kaplama çalışmalarına başlamadan önce kanalizasyon, içme suyu, elektrik kabloları, yağmurlama sistemi, telefon, PTT kabloları tamamı elden geçirilerek yenileme ve yer altına alma çalışmalarının tamamlandığını dile getirdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula Belediye Başkanı Aşkın, Meydan Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement