Başkan Çatma'dan Spor Salonu İçin İnceleme - Son Dakika
Yerel

Başkan Çatma'dan Spor Salonu İçin İnceleme

Başkan Çatma\'dan Spor Salonu İçin İnceleme

Çorum’un İskilip ilçesine spor salonu kazandırılması için çalışma başlatıldı.

02.05.2014 16:36

Çorum'un İskilip ilçesine spor salonu kazandırılması için çalışma başlatıldı.

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, İl Gençlik ve Spor Müdürü Haşim Eğer'le birlikte spor salonunun yapılması planlanan İskilip Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde incelemelerde bulundu.

Spor salonu için alternatif birkaç yer bulunduğunu bu yerlerden en uygun olanın İskilip Endüstri Meslek Lisesi'nin bahçesi olduğunu dile getiren Çatma, "Ben bu okul mezunuyum. Bu okulun ihtiyaçları içinde gerekli çalışmaları yapacağız. Burada okul için gerekli olan derslik ihtiyacı ve gençlik merkezidir. Bu merkez tamamlandığında içerisinde spor salonu ile birlikte gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlerini gerçekleştirecekleri bir merkez olacak" dedi.

İl Gençlik ve Spor Müdürü Haşim Eğer ise, gençlik merkezi için en az 2.5 dönümlük bir alana ihtiyaç olduğunu, bu alanında gençlerin kolay ulaşım sağlayabileceği bir yer olması gerektiğini belirterek, okul bahçesinin gençlik merkezi binası için uygun olduğunu dile getirdi.

İncelemelerde Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Tığlı, ve okul idarecileri de hazır bulundu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çatma'dan Spor Salonu İçin İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement