Başkan Pektaş: "Sorunlara Aynı Pencereden Bakıyoruz" - Son Dakika
Yerel

Başkan Pektaş: "Sorunlara Aynı Pencereden Bakıyoruz"

Başkan Pektaş: "Sorunlara Aynı Pencereden Bakıyoruz"

Türk-İş'e bağlı Belediye-İş Sendikası 4 Nolu Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Konak Belediyesi’nin ilk kadın Başkanı olma ünvanını elde eden Sema Pekdaş’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

16.04.2014 11:13

Türk-İş'e bağlı Belediye-İş Sendikası 4 Nolu Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Konak Belediyesi'nin ilk kadın Başkanı olma ünvanını elde eden Sema Pekdaş'ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Pekdaş, birlikte güzel işler yapacaklarını söyledi. Sorunlara aynı pencereden baktıklarını düşündüğünü ifade eden Belediye-İş Sendikası 4 Nolu Şube Başkanı Şahin Kaya, işyerindeki huzurun önemine değinerek, "İşyerindeki huzur ortamı çok önemli o nedenle sizin işçi ve emeğin yanında olacağınıza inancımız tam" diye konuştu.

Adaletli bir yönetimden yana olduğunu kaydeden Başkan Sema Pekdaş, "İşteki huzur başarıyı da beraberinde getiriri. Tüm çalışanların mutluluğu, başarısı, emeği göz ardı edilemez. Belediye'nin her biriminde adaleti sağlayacağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Pektaş: 'Sorunlara Aynı Pencereden Bakıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement