Başkan Savaş Atik Yaylası'nda Asfalt Çalışmasını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Savaş Atik Yaylası'nda Asfalt Çalışmasını İnceledi

Başkan Savaş Atik Yaylası\'nda Asfalt Çalışmasını İnceledi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş sorunları tespit ederek çalışmaları yerinde inceliyor.

26.06.2015 16:25

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş sorunları tespit ederek çalışmaları yerinde inceliyor.

Başkan Savaş, geçtiğimiz aylarda yaşanan sel baskınından büyük ölçüde kullanılamaz hale gelen Atik Yaylası yolunda yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatay'ın 77 noktasında çalışmalarını sürdürüyor. İlk defa beton asfaltla tanışan Atik Yaylası'nda bölge sakinleri yapılan çalışmadan dolayı memnun olduğunu belirttiler.

Hatay Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla asfaltla tanışan Atik Yaylasında 7 km yol asfaltlanıyor. Asfalt çalışmasının 1 haftaya kadar bitirilmesi planlanıyor. Asfaltlama çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç duyulan yerlere parke döşeme çalışmaları da sürdürülüyor.

Atik Yaylasında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Savaş, "Hatay'da yetki ve sorumluluğumuz alanında olan her noktada çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Şuan Hatay'da 77 noktada iş makinelerimizle, personellerimizle hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Hemşehrilerimiz hiç merak etmesinler biz projelerimizle, çalışmalarımızla Hatay'ı layık olduğu noktaya taşıyacağız. Hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layıktır" dedi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Savaş Atik Yaylası'nda Asfalt Çalışmasını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement