Başkan Torun, Belediye Başkanlığına Aday Adayı Olduğunu Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Torun, Belediye Başkanlığına Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

Başkan Torun, Belediye Başkanlığına Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Pazarlar'da bir dönem daha hizmet etmek için belediye başkanlığına adaylığını açıkladı.

01.11.2013 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Pazarlar'da bir dönem daha hizmet etmek için belediye başkanlığına adaylığını açıkladı.

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun yaptığı basın açıklamasında, "Halka hizmet imkanı olan belediye başkanlığına tekrar adayım" dedi.

Başvuru dosyasını Ak Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci'ye teslim eden Belediye Başkanı Ahmet Torun," 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde yine yeniden Pazarlar Belediye Başkan aday adayı olmak için AK Parti Pazarlar İlçe Başkanlığına müracaat ettim. Cenab-ı Allah hayırlısını versin. Başbakanımız," Bugün yeni bir gündür. Aydınlık günler için, geleceğimiz için, çocuklarımız için yeniden yola düşme günüdür" diyor. Bizde inşallah Pazarlar için yeniden yollara düşme günü diyoruz. Ben 10 yıl belediye başkanlığı yaptığım ilçeme hizmet etmek için tekrar AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmak için bu göreve soyundum. 10 yıllık tecrübem, deneyim ve tecrübemi ile geçmişte yapmış olduğum olumlu ve olumsuz şeyleri tekrar değerlendirip Pazarlar Belediye Başkan aday adaylığına müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Bu süreçten sonra inşallah önümüzdeki günlerde Pazarlar Belediye Başkan adayı belirlendikten sonra, ama biz oluruz, ama diğer arkadaşlarımız olur, kim olursa olsun Pazarlar bizim için çok önemli, ben veya bir başka arkadaşlardan biri aday olduğunda ilçe teşkilatımızla kol kola girerek Pazarlar ilçemizde 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerinden başarıyla çıkmak amacındayız. Burada en önemli şey, görev bize verilir nasip olursa, seçimi kazandığımız takdirde, mazbatamızı alıp, göreve başladığımızın ertesi günü, Pazarlar için yapılacak olan projeler, yapılacak olan işlerde geçmişteki bilgi ve tecrübelerimizle bir an önce Pazarlar için hizmete başlama niyetindeyiz. Onun için Pazarlar Belediye Başkanlığı aday adaylığımın ilçemize, memleketimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu yeni bir başlangıcın herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu gün yeni dönem için kolları sıvama günüdür. Yeni dönem, daha fazla heyecanla çalışma günüdür. Pazarlar'da yeni başarılara koşacağız. AK Parti bayrağını en yüksek zirveye hep birlikte taşıyacağız. Bu zirve hedefe koşmamızı sağlayan halkımıza, belediye başkanlığı görevi süresince destek olan herkese teşekkür ediyorum. Durmak yok Hizmete Devam " dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Torun, Belediye Başkanlığına Aday Adayı Olduğunu Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement