"Son Güne Kadar Durmak Yok Hizmete Devam" - Son Dakika
Yerel

"Son Güne Kadar Durmak Yok Hizmete Devam"

"Son Güne Kadar Durmak Yok Hizmete Devam"

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, hizmet süresinin son gününe kadar hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.

13.02.2014 00:28  Güncelleme: 00:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, devam eden Pazarlar Meslek Yüksekokulu çevre düzenlemeleri ve spor kompleksi çalışmaları yerinde inceledi.

İki dönemdir Pazarlar Belediye Başkanı olarak İlçenin ilklerine başarıyla imza atan Başkan Torun, hizmet süresinin son gününe kadar hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.

Pazarlar için en büyük kazançlardan biri olan Pazarlar Meslek Yüksekokulunu ilçeye kazandırılmasında büyük emekler harcayan belediye Başkanı Ahmet Torun, çevre düzenlemeleri ve spor kompleksi çalışmalarına da destek vermeye devam ediyor.

30 Mart 2014 tarihine kadar hız kesmeden çalışacağını ve bayrağı İlçe halkının seçeceği yeni Belediye Başkanına bayrağı teslim edeceğini belirten Başkan Torun, " İlçemizin en büyük kazanımlarından biri olan Pazarlar Meslek Yüksekokulunun devam eden çevre düzenlemeleri ve spor kompleksi çalışmalarını yerinde incelemelerde bulunarak bilgiler aldım. Çevre düzenlemeleri ve spor kompleksi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Meslek Yüksek okulumuzun tesisleşmesine verdiğimiz desteği çevre düzenlemesi ve spor kompleksi çalışmalarına da veriyoruz. Pazarlar Belediyesi olarak amacımız ilçemize gelen üniversiteli öğrencilerinin isteklerini eksiksiz karşılamaktır. 30 Mart'a kadar hiç hız kesmeden çalışacağız ve hizmet bayrağını yeni Başkana teslim edeceğiz" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Son Güne Kadar Durmak Yok Hizmete Devam' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement