Batı Antalyalı Gençler Demre İçin Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

Batı Antalyalı Gençler Demre İçin Biraraya Geldi

Batı Antalyalı Gençler Demre İçin Biraraya Geldi

Batı Antalya Gençlik Platformu (BAGP), Demre ilçesine gelerek bilgilendirme toplantısı düzenledi.

03.08.2015 14:40

Batı Antalya Gençlik Platformu (BAGP), Demre ilçesine gelerek bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu da katıldı.

Bir pastanede düzenlenen toplantıda, grup adına konuşan BAGP kurucularından Duygu Çelik, İsa Acar ve Oğuzhan Dalmaz, Demre ilçesinin değerinin farkına varılması gerektiğine vurgu yaptı. Bölgeyi tanıtabilmek, bölge gençliğini de bir araya toplamak için hareket ettiklerini dile getiren gençler, Belediye Başkanı Süleyman Topcu'dan destek istediler.

Gençlik platformu olarak Batı Antalya ilçelerinde şu ana kadar çeşitli etkinlikler düzenlediklerini kaydeden grup kurucularından İsa Acar, ilerleyen günlerde aynı etkinlikleri Demre'de de yapmak istediklerini belirtti. Oğuzhan Dalmaz da, üniversiteyi yeni kazanmış öğrencilerin, bulundukları ildeki Batı Antalyalı gençlerle irtibat kurarak yardım ve bilgi alışverişinde bulunmayı sağlayabileceklerini söyledi. Bunun için bir çalışma yürüttüklerini ve sosyal medya üzerinden illere özel gruplar kurarak bu iletişimi sağlayacaklarını belirtti.

Gençlerin taleplerini dinleyen Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, platformun yürüttüğü çalışmaları takdir ettiğini belirterek, "Böyle bir grubun eksikliğini hissedip böyle bir çalışma içerisine girdiğiniz için sizleri kutluyorum. Özellikle Demre'deki gençlerin birbirleriyle kaynaşıp ilçemiz ve Batı Antalya için çalışmaları gerekiyor. Platforma da elimden gelen her türlü desteği sağlayacağım. Bu duyarlılığınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantının ardından gençler Noel Baba heykeli önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Batı Antalyalı Gençler Demre İçin Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement