Bayburt Grup Özel İdare Spor Kulübü Kombine Kartı Satışlarına Başladı - Son Dakika
Yerel

Bayburt Grup Özel İdare Spor Kulübü Kombine Kartı Satışlarına Başladı

Bayburt Grup Özel İdare Spor Kulübü Kombine Kartı Satışlarına Başladı

Bayburt Grup Özel İdare Spor Kulübü kombine kartı satışlarına başladı.

24.06.2014 14:20

Bayburt Grup Özel İdare Spor Kulübü kombine kartı satışlarına başladı.

Bayburt Grup Özel İdare Spor kulübü As Başkanı Hakan Kobal yaptığı yazılı açıklamada, "Hedefleri olan hedefe varmak isteyen başarıları birlik ve beraberlikle bal liginden 3.lige yükselen şampiyon takımımız artık hedefini 2. Lig olarak belirlemiştir.

Yeni sezon Bayburt Grup ve Bayburtlu 7'den 70'e herkesin elini taşın altına koyarak yapacağı destekle takımımız ipi göğüsleyerek şampiyonluk hedefine doğru ilerleyecektir.

Yeni sezonda taraftarlarımız vip tribünü ve diğer tribünlerin kombine biletleri satışına başlamış bulunmaktayız. Kredi kartı ile satışlarımız başlamıştır. İlk satışlarımızı gurbette yaşayan Bayburt spor'a gönül vermiş Selahattin Ekrekli ve Şahin Gül taraftarlarımıza satışı yapılmıştır. Hayırlı olsun kendileri bizlere bereketli satışlar getirir. Şampiyonluğun böylece ilk temelini atmış olduk. Bütün Bayburtlu spor severlerden ve Bayburt'un dışarıdan içeriye açılan vefakar ve cefakar derneklerimizden kombine biletlerini alarak takımlarına sahip çıkmalarını istiyoruz." Dedi. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayburt Grup Özel İdare Spor Kulübü Kombine Kartı Satışlarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement