Bayırlı: "Hedefimiz Güreşleri Geleneksel Hale Getirmek" - Son Dakika
Yerel

Bayırlı: "Hedefimiz Güreşleri Geleneksel Hale Getirmek"

Bayırlı: "Hedefimiz Güreşleri Geleneksel Hale Getirmek"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, deve güreşlerini geleneksel hale getirmek istiyor.

11.12.2013 18:09

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, deve güreşlerini geleneksel hale getirmek istiyor.

Önümüzdeki hafta sonunda Aydın'daki AYTER alanında deve güreşi festivali düzenleyecek olan siyah-beyazlı kulübün başkanı Süha Bayırlı, "Güreşlerden çok büyük bir maddi beklentimiz yok. Sponsorluk ve reklam çalışması yapıyoruz. Aydın'da deve güreşlerine ilgi olduğunu biliyoruz. Aydın'a yakışan bir festival yapmayı ve bu festivali geleneksel hale getirmeyi hedefliyoruz" dedi.

TURGUTLUSPOR BERABERLİĞİNİN PRİMLERİ ÖDENECEK

Gaziosmanpaşa ile oynayacakları maçın önemli olduğunu anlatan Bayırlı, "Turgutluspor maçının biner TL'lik primlerini ödeyeceğiz. Gaziosmanpaşa maçını kazanarak derin bir nefes almak istiyoruz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayırlı: 'Hedefimiz Güreşleri Geleneksel Hale Getirmek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement