Bayramda Yaşlılar Unutulmadı - Son Dakika
Yerel

Bayramda Yaşlılar Unutulmadı

Bayramda Yaşlılar Unutulmadı

Osmaniye Valisi Kerem Al ve protokol mensupları, Özden Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlıların bayramını kutladı.

05.07.2016 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye Valisi Kerem Al ve protokol mensupları, Özden Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlıların bayramını kutladı.

Huzurevi sakinlerinin tek tek bayramlarının kutlanmasının ardından konuşan İl Müftüsü Ramazan Çortul, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını idrak ettik. Bugün de bayramın birinci günü buradayız. Yüce Allah'ın bu günlerde iyilik ve bağışları boldur. Bu iyilik ve bağışlardan kazanmak için yapılması gerekenlerden biri de büyüklerimizin ve yaşlılarımızın bayramda gönüllerini kazanmaktır. Bizleri bugüne çıkaran Allah'a hamd olsun. Bayramınız mübarek olsun" dedi.

Konuşmanın ardından Vali Kerem Al'ın getirdiği ikramlar huzurevi sakinlerine dağıtıldı. Sohbet ortamında devam eden bayramlaşmada, huzurevi sakinlerinden bazıları da söylediği türküler ve şiirler ile konuklarına teşekkür ettiler.

Bayramlaşmaya katılan Vali Kerem Al'ın eşi de yaşlı kadınlarla yakından ilgilenerek onların bayramını kutladı. Bayramlaşma programına milletvekilleri Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu ve Ruhi Ersoy, Garnizon Komutan Vekili Albay Mehmet Rauf Kocatürk, Belediye Başkanı Kadir Kara, OKÜ Rektörü Prof.Dr. Orhan Büyükalaca da katıldı. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayramda Yaşlılar Unutulmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement