Spor Toto 3 Lig 1. Grup Lideri BB Erzurumspor, 29 Kasım Pazar günü İzmir'de oynayacağı zorlu Altayspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Besim Durmuş,"Bizim için her maç önemli" dedi.
ÇİFT KALE MAÇ NEFES KESTİ
Mavi-Beyazlılar bu hafta sonu pazar günü oynayacağı Altayspor karşısına mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. BB Erzurumspor'da Kazım Karabekir Stadı'nda Teknik Direktör Besim Durmuş'un nezaretin gerçekleşen antrenmanda pas çalışması gerçekleştirdikten sonra taktik çalıştı. Mavi-Beyazlı oyuncular gerçekleştirdiği çift kale maçta futbolcuların hırsı nefes kesti. BB Erzurumspor hazırlıklarını Cuma gününe kadar sürdürecek.
"REHAVETE KAPILMADAN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"
Altay deplasmanının önemli olduğuna vurgu yapan Teknik Direktör Durmuş,"Altayspor'a karşı üç puan için mücadele edeceğiz. Kazanma ruhunu oyuncularımıza aşılıyoruz. Bizim için önemli olan bu maçı alarak hem liderliğimizi hem de galibiyet serimizi sürdürmeyi arzu ediyoruz. Rehavete kapılmadan yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu. - ERZURUM
Son Dakika › Yerel › Bb Erzurumspor, Zorlu Altay Deplasmanına Hazırlanıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.