BBP Bursa Belediye Başkanından Sergi Ziyareti - Son Dakika
Yerel

BBP Bursa Belediye Başkanından Sergi Ziyareti

BBP Bursa Belediye Başkanından Sergi Ziyareti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem Alfatlı ve Osmangazi Belediye Başkan Adayı Selahattin Celt, Hüseyin Erbaş’ın sergisini ziyaret etti.

28.02.2014 16:35

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem Alfatlı ve Osmangazi Belediye Başkan Adayı Selahattin Celt, Hüseyin Erbaş'ın sergisini ziyaret etti.

Ahşap yakma ustası Hüseyin Erbaş'ın Ördekli Kültür Merkezi'nde açtığı sergiyi Alfatlı ve Celt ziyaret etti. İki başkan adayı da 25 Mart 2009 tarihinde bir helikopter kazasında şehit düşen Muhsin Yazıcıoğlu'nun tablosunu görünce oldukça duygusal anlar yaşardı. Kazanın üzerinden 5 yıla yakın bir zaman geçmesine rağmen hala çözülemediğini ifade eden Alfatlı, "BBP, aile ve Alperenler bu işin sonunu bırakmayacaklar. Hukuk içinde kalarak bu kazanın aydınlatılması için uğraşacağız. Bizim ömrümüz yetmezse, evlatlarımız bu işin takipçisi olacak" dedi.

Sanata ve sanatçılara gereken önemin verilmediğini belirten Alfatlı, özellikle yerel yönetimler ve büyükşehir belediyelerinin sanatı, sanatçıyı koruması, kollaması gerektiğini söyledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BBP Bursa Belediye Başkanından Sergi Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement