BEBKA'dan Bilecik Gezisi - Son Dakika
Yerel

BEBKA'dan Bilecik Gezisi

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansının yürüttüğü turizm proje çalışması kapsamında TÜRSAB'a bağlı turizm acenteleri, Bilecik ve ilçelerinde incelemede bulundu.

16.08.2015 09:47  Güncelleme: 10:01

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından turizm proje çalışması kapsamında TÜRSAB'a bağlı turizm acenteleri Bilecik ve ilçelerinde incelemede bulundu.

BEBKA Bilecik Turizm Koordinatörü Engin Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, BEBKA olarak amaçlarının turizm anlamında Bilecik'i hem tarihi hem de doğa güzelliklerini ve potansiyelini tanıtmak istediklerini söyledi.

TÜRSAB'a bağlı turizm acentelerinin Bilecik'in muhtelif yerlerini görmeleri ve kendi tur organizasyonlarına dahil etmeleri amacıyla gezi planladıklarını anlatan Yüksel, "Heyet, profesyonel turizm sektöründen. Bilecik'in turizm tanıtımı için önemli bir çalışma. Mali destek programlarımızda turizme yönelik programlar düzenledik. BEBKA olarak bölgemizin tanıtımını önemsiyoruz ve bu kapsamda çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Bilecik Turizm Danışmanı Yardımcı Doç. Dr. Metin Çelik ise 30'a yakın seyahat acentesinin gezide yer aldığını ve acentelerin genellikle kültür ve doğa tur yapan acenteler olduğunu bildirerek, iki gün sürecek gezi programında Osmaneli, Gölpazarı, Söğüt ve Pazaryeri ve Bozüyük ilçeleri ile Bilecik merkezde tarihi mekanların gezilmesinin yanında yöresel aktiviteler gerçekleştireceklerini ifade etti.

TÜRSAB İstanbul ve Asya Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Selim Okur'un da yer aldığı heyet, Osmaneli ilçesinde tarihi mekanları ziyaretinin ardından Gölpazarı ilçesine bağlı Kurşunlu köyünde incelemede bulundu.

Kaymakam Vekili Muhammet Salih Koç da BEBKA' nın Bilecik turizm çalışması kapsamında düzenlenen etkinlikte, Kurşunlu köyüne gelen heyetin gördükleri ilgi ve alakadan mutlu olduklarını gördüklerini bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel BEBKA'dan Bilecik Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement