Besni'de Esnaf Odası'ndan Kosgeb Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Besni'de Esnaf Odası'ndan Kosgeb Bilgilendirme Toplantısı

Besni\'de Esnaf Odası\'ndan Kosgeb Bilgilendirme Toplantısı

Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) desteklerine ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Toplantıda KOSGEP tarafından girişimcilik...

28.11.2013 12:51

Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) desteklerine ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda KOSGEP tarafından girişimcilik kursunu başarıyla bitiren 23 kişiye sertifikaları verildi. Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ve KOSGEB işbirliği ile iş adamlarına yönelik, işini geliştirmek, kendi işini kurmak isteyenlerin KOSGEB'in hibe ve desteklerinden faydalanabilmelerine imkan sağlayan bilgilendirme toplantısı, Besni Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya; Besni Kaymamamı Emrah Yılmaz, KOSGEB Başkanlık Müşaviri Serhan Eker, KOSGEB Adıyaman il Müdürü Adnan Akyüz, Besni KSS Başkanı Haci Arslan, Besni Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Mehmet Kasap, girişimciler ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda söz alan KOSGEB Başkanlık Müşaviri Serhan Eker, KOSGEB bünyesinde verilen krediler ve girişimcilik kültüründen bahsetti. Besni'de 6 girişimcinin KOSGEB sayesinde iş yeri açarak istihdam sağlandığını da belirten Eker, gerçekten iş kuracak insanların KOSGEB'den gerekli desteği aldıklarını düşünüyorum, Adıyaman'da özellikle iki destek programımız var. Bunlardan birisi girişimcilik destek programı. Diğeri ise AR-GE inovasyon ve endüstriyel uygulama destek programı, girişimcilerimiz yeter ki uygun proje ile bize başvuru yapsın, bizlerde gerekli desteği sağlayalım" dedi.

Program, kursiyerlere sertifika verilmesinin ardından karşılıklı soru cevap şeklinde son buldu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Besni'de Esnaf Odası'ndan Kosgeb Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement