Beylikdüzü'nde Kan Bağışı Kampanyasına Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Beylikdüzü'nde Kan Bağışı Kampanyasına Yoğun İlgi

Beylikdüzü Belediyesi ile Türk Kızılayı, Beylikdüzü Metrobüs Meydanında kan bağışı kampanyası düzenlendi.

15.06.2014 20:07

Beylikdüzü Belediyesi ile Türk Kızılayı, Beylikdüzü Metrobüs Meydanında kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kampanyaya yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, kampanyaların sıklaştırılarak sürdürülmesi gerektiğine dikkat çekti.

Beylikdüzü Metrobüs Meydanında yapılar kampanyaya Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Coşkun Kaya ile görevlilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kampanya kapsamanda kan veren vatandaşlar kan bağışı çağrısında bulundu. Bağış için sıraya giren Öğretmen Murat Akbuğa, 'Kan vermekten çok mutluyum. Daha öncede kan vermeyi çok istiyordum. Bu tür mobil uygulamaların her yerde olmasını istiyorum. İstanbul büyük bir metropolde her an her yerde veremiyorsunuz. Bunların yaygınlaştırılarak insanların özendirilmesi daha iyi olacak" dedi.

Matbaacılık yapan Zafer Karagülle ise, "Kızılay'ın buraya gelmesiyle mutlu olduk. Bayadır kan vermeyi düşünüyordum ama birazda üşengeçlik yapıyordum. Buraya gelmişler, gelmişken bizde kan verelim dedik. Düzenli olarak kan vermiyorum ama bundan sonra düzenli olarak kan vermeyi düşünüyorum" diye konuştu.

Muhasebecilik yapan Ferit Kaya ise "Beş-altı kere kan verdim, düzenli olarak kan veriyorum. Kan ülkemizde bulunmuyor. Herhalde pek fazla veren yok, biraz telaş var, korku var herhalde" dedi.

Beylikdüzü Belediyesi Sağlık işleri Müdürü Coşkun Kaya ise, "Türk Kızılayı'nın bölgemizde yapmış olduğu çalışmaya Beylikdüzü Belediyesi olarak bizde katkıda bulunmak istedik. İkramlarımızla vatandaşı ağırlamamızla bunlara katkı sağlıyoruz. Vatandaşımıza kan verdikten sonra onlara dinlenme alanı sağladık" dedi.

Vatandaşların kampanyaya ilgi gösterdiklerini ifade eden Kaya, "Beylikdüzü halkımız kan almaya yoğun ilgi gösteriyorlar. Kızılay merkezi burada kendilerine koymuş oldukları kotanın üzerine çıktığını söylediler. Bu çok sevindiricidir. Vatandaşımızda bu konuda gayet ilgili bizde vatandaşımızın ilgisini boşa çıkarmamak adına elimizden gelen tüm yardımları kendilerine sağlıyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beylikdüzü'nde Kan Bağışı Kampanyasına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement