Beyşehir'de Arazi Yolları Asfaltla Kaplanıyor - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de Arazi Yolları Asfaltla Kaplanıyor

Beyşehir\'de Arazi Yolları Asfaltla Kaplanıyor

Beyşehir'in Derebucak ilçesine bağlı Gencek beldesinde, arazi yolları asfaltla kaplanacak.

22.11.2012 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyşehir'in Derebucak ilçesine bağlı Gencek beldesinde, arazi yolları asfaltla kaplanacak.

Gencek Belde Belediye Başkanı Yusuf Uyar, 2009 yılında göreve geldiğini anımsatarak, kasaba içerisindeki tüm yolları asfalt ya da kilitli parke taşı ile kaplayıp bu sorunu ortadan kaldırdığını söyledi.

Yol çalışmalarının tamamlanmasının ardından şimdi sıranın beldede yaşayan insanların sahibi olduğu arazilere götürecek yolların yapımına geldiğini anlatan Uyar, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar yaklaşık 2 buçuk kilometre arazi yolunu asfalt kaplama haline getirdik. Bir 2.5 kilometrelik çalışma daha yapacağız. Akçabelen beldesi hududuna kadar olan yolu asfalt haline getireceğiz. Onu da yaz döneminde tamamlayacağız. Böylece beldemiz insanlarını arazi yollarına götüren yolları da kışın çamur, yazın toz derdinden kurtarmış olacağız. Vatandaşlarımızdan bu konuda olumlu tepkiler alıyoruz, 'Allah razı olsun, böylesini hiç görmedik. Eskiden ana yollarımız asfalt değildi, şimdi ise başkanımız arazi yollarımızı bile yapıyor' diyorlar. Onların hayır duasını almak bize yetiyor. Artık, vatandaşlarımız kış aylarında bile arazilerine çamur derdi olmadan ulaşabiliyor."

Muhabir: Şeref Yaşar

Yayıncı: Murat Aslan - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de Arazi Yolları Asfaltla Kaplanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement