Bidomeg Projesi" - Son Dakika
Yerel

Bidomeg Projesi"

Bidomeg Projesi"

AİBÜ'de projenin ilk aşamasını tamamlayan öğretmenlere sertifika verildi.

30.12.2013 17:36

Abant İzzet Baysal Üniversitesinde (AİBÜ) Bilimin Doğasının Öğretimi Konusunda Öğretmenin Mesleki Gelişiminin Süreç Boyunca Desteklenmesi (BİDOMEG) Projesi'nin ilk aşamasını tamamlayan öğretmenlere sertifika verildi.

TÜBİTAK'ın desteğiyle AİBÜ, Hacettepe Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen projenin ilk aşaması tamamlandı.

AİBÜ İzzet Baysal Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende, proje ekibi adına konuşan AİBÜ Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nihal Doğan, projenin, bilimsel bilgi öğretimi kapsamında fen bilimleri öğretmenlerinin alan ve pedagojik alan bilgilerinin geliştirilmesi ve fen bilimleri müfredatıyla birleştirilmiş uygulama gereçlerinin üretilmesi amacıyla gerçekleştirildiğini söyledi.

Konuşmaların ardından proje kapsamındaki çalışmalara Bolu ve Düzce'den gönüllü katılan fen bilimleri öğretmenlerine sertifikaları AİBÜ Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bahar tarafından verildi. - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bidomeg Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement