Bilecik'te "Aile" Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te "Aile" Toplantısı

Bilecik\'te "Aile" Toplantısı

Toplantı, Vali Nayir başkanlığında yapıldı.

21.01.2015 14:30

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında "aile" toplantısı düzenlendi.

Vali Nayir, Erkek Yetiştirme Yurdu Toplantı Salonu'nda, Vali Yardımcısı Mustafa Güney, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammet Akgül ile ilgili kurumların katıldığı toplantıda, ailenin önemi, aile müessesesinin korunması ve kurumlar arası bilgi paylaşımı, aileye ilişkin sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

Ailenin önemine değinen ve her kurumun üzerine düşen görevler bulunduğunu belirten Nayir, amaçlarının kurumlar arası işbirliği ve uyum içinde mevcut sorunların çözülmesinin sağlanması, her ferdin olumlu davranışlar geliştirerek topluma yararlı bir hale getirilmesini sağlamak olduğunu ifade etti.

Bilecik Halk Sağlığı Şube Müdürü Dr. Selim Güler, "İntihar ve Bilecik" ile Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı Hatice Çelik, "Aile ve dinamik nüfusun yapısının korunması" konularında sunum yaptı.

Sunumlarda, aileye yönelik hizmetlerin geliştirilmesi, aile refahının ve nesiller arası dayanışmanın arttırılması, dinamik nüfus yapısının korunması hakkında bilgilendirme yapıldı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik'te 'Aile' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement