Borsab Müteşebbis Heyet Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Borsab Müteşebbis Heyet Toplantısı

Borsab Müteşebbis Heyet Toplantısı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi (BORSAB) müteşebbis heyet toplantısı, Vali Halil İbrahim Akpınar başkanlığında düzenlendi.

31.05.2013 11:36

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi (BORSAB) müteşebbis heyet toplantısı, Vali Halil İbrahim Akpınar başkanlığında düzenlendi.

Kaymakamlık salonunda gerçekleştirilen toplantıda 8 gündem maddesi görüşüldü. Toplantının en önemli gündem maddesi olan 1. madde de ATS Ateş Tuğla San. Tic. Ltd. Şti firmasının arsa tahsisine onay verildi.

KRC otomasyon İlet. Elek. San. Tic. Ltd. Şti firmasının tapu talebi reddedildi. Maksiser Ser. Gran. Yapı Kim. San. Dış Tic Ltd. Şti firmasının ünvan değişikliği talebi kabul edildi. Park Cam Fabrikasının, organize sanayi bölgesi 4 nolu su kuyusundan firma sahasına kadar belirlenen su isale hattına onay verildi. İçme suyu boru hatları, doğalgaz boru hatları, elektrik direk ve hatlarının deplasesi için yönetim kuruluna yetki verilmesi konusu da kabul edildi. TEİAŞ A.Ş.'nin reaktif ceza uygulamaları ve kompanzasyon tesisi yapımı için yönetim kuruluna yetki verildi. Elektrik master planına göre 1. inci etap yapımı kontrol elemanı hizmet satın alımı konusunda da yönetim kuruluna yetki verildi. Son olarak yapılan ihaleler ve Hitit Seramik'in yerinin son durumu hakkında bilgiler verildi.

Vali Halil İbrahim Akpınar'ın başkanlık yaptığı toplantıya, Mütevelli Heyet Başkan Vekili Kaymakam Oktay Kaya, heyet üyeleri İl Genel Sekreteri Halis Nalbant, İl genel Meclisi Başkanı H. Hüseyin Çelik, İl Genel Meclisi üyeleri Erol Duğan, Nail Dağlı, Kemal Ünver, İbrahim Polat, Nuri Arslan, Ertuğrul Torun, Tuğrul Ünsal, Hüseyin Ünal, Nazmi Ceyhan, Hüseyin Öteyaka ve Hayati Kaba katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Borsab Müteşebbis Heyet Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement