Bozkurt ilçesinde, yaşlılara yönelik "Yorgun gençler" projesi hayata geçirildi.
Bozkurt Belediye Başkanı Engin Canbaz, ilçede yaşayan 70 yaş üstü 87 kişiye belediye dinlenme tesislerinde "Yorgun gençler" projesi hakkında bilgi verdi.
Belediye olarak, yaşlılarla daha sıcak ilişki kurulmasını önemsediklerini belirten Canbaz, "Öncelikle sizlerin bilgilerinizi ve sizinle ilgili ilginç hayat hikayeniz varsa onları kamera ile kayıt altına alacağız. Bugünden itibaren başlamak üzere sizler için iki görevlimiz var. Sizleri, sizin belirleyeceğiniz zamanda arayacaklar. Haftada birkaç kere sizlerin halini hatırını soracaklar, sizlerin sorunları ve sıkıntılarını dinleyecekler ve sizlerin hizmetinde olacaklar" dedi.
Bu uygulamayı Ankara Valiliğinin başlattığını belirten Canbaz, bu uygulamayı daha kapsamlı olarak yürüteceklerini söyledi. Canbaz, bu uygulama için belediyenin girişinde bir bölüm oluşturup ofis açtıklarını belirterek, burada yaşlıların her türlü sorunlarıyla ilgileneceklerini kaydetti.
Canbaz ayrıca, ilçe merkezindeki yaşlıların tamamına ulaşıldığında uygulamanın köylerindeki yaşlılar için de hayata geçirileceklerini söyledi.
- KASTAMONU
Son Dakika › Yerel › Bozkurt'ta 'Yorgun Gençler' Projesi Hayata Geçirildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.