Bozüyük Belediye Başkanı Kuzey Kafkasya Kültür Derneği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Belediye Başkanı Kuzey Kafkasya Kültür Derneği'ni Ziyaret Etti

Bozüyük Belediye Başkanı Kuzey Kafkasya Kültür Derneği\'ni Ziyaret Etti

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Kuzey Kafkasya Kültür Derneği'ne tebrik ve başarı ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı ve Yönetimine destekleri için teşekkür etti.

11.05.2024 11:26  Güncelleme: 11:27

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, geçtiğimiz günlerde kendisine tebrik ve başarı ziyaretinde bulunan Kuzey Kafkasya Kültür Derneği'ne ziyarette bulundu.

Başkan Bakkalcıoğlu beraberindeki CHP İlçe Başkanı İsmail Akçasoy, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte ziyaret ettiği dernek binasında Dernek Başkanı Oğuz Yavuz, Dernek Yönetimi ve Dernek Üyeleri ile bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Başkan Bakkalcıoğlu sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek Kuzey Kafkasya Kültür Derneği'nin ilçemiz için önemli bir dernek olduğunu ve her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Başkan Bakkalcıoğlu ayrıca Dernek Başkanı ve Yönetimine destekleri nedeniyle teşekkür etti. Gecede ayrıca gençler Kafkas Halk Oyunlarını sergilerken Başkan Bakkalcıoğlu'da gençlere eşlik etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Belediye Başkanı Kuzey Kafkasya Kültür Derneği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement