Bozüyük Belediyesi Üst Geçit Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Belediyesi Üst Geçit Çalışmalarını İnceledi

Bozüyük Belediyesi Üst Geçit Çalışmalarını İnceledi

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Yeşilkent TCDD hemzemin geçidi üzerine yapılan üst geçidin yarım kalan bölümündeki yol çalışmalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Üst geçidin tamamlanmasıyla birlikte çevre yolu ve mahalleler arasındaki bağlantı sağlanacak.

07.12.2023 10:45

Bozüyük Belediyesi ekiplerince Yeşilkent TCDD hemzemin geçidi üzerine yapılan üst geçidin yarım kalan bölümündeki yol çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, tamamlanmak üzere olan 1. Etap çalışmalarını ziyaret eden Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu incelemelerde bulundu.

Yeşilkent Mahallesi hemzemin geçidini devre dışı bırakacak olan üst geçidin yapım çalışmaları yol bağlantısı ve yol zemin hazırlığı çalışmaları ile devam ediyor. Yolun tamamlanması ile birlikte çevre yolu, Yeşilkent Mahallesi ve İsmet İnönü Caddesi'ne bağlanacak. Çalışmaları ziyaret ederek incelemelerde bulunan Başkan Bakkalcıoğlu, görevlilerden çalışmaların durumu hakkında bilgi aldı. Personeline çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Bakkalcıoğlu özverili çalışmaları nedeniyle de teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Belediyesi Üst Geçit Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement