Bozüyük Engelliler Meclisinden Kent Konseyine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Engelliler Meclisinden Kent Konseyine Ziyaret

Bozüyük Engelliler Meclisinden Kent Konseyine Ziyaret

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Zeynep Münteha Akpınar ve yürütme kurulu üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu’nu ziyaret etti.

17.09.2015 17:55

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Zeynep Münteha Akpınar ve yürütme kurulu üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu'nu ziyaret etti.

Engelliler Meclisi Başkanı Akpınar, Engelliler Meclisinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Uygulamaya koyacakları projelerin detaylarını açıklayan Akpınar "Kent Konseyi Engelliler Meclisi yürütme kurulu olarak yaptığımız toplantılarda 2015-2016 eğitim- öğretim yılında ilçemiz özel eğitim sınıflarında öğrenim gören özel eğitim öğrencilerine de kırtasiye yardımının yapılması, nisan ayında yapılacak KPSS için Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle engelli öğrenciler için kurs açılması, mavi kapak toplama projesi ve ihtiyaç sahibi bazı çocuklara destek verilmesi hususlarında kararlar aldık ve uygulamaya koymaya çalışacağız. Bizlere belediyemiz başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör destek verdiği sürece güzel çalışmalara imza atacağız" dedi.

Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu ise, Engelliler Meclisinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Kısa zamanda çok güzel çalışmalar yaptınız. Kent Konseyimiz başta olmak üzere belediyemiz güzel projeleri mutlaka destekleyecektir. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Her konuda sizlere destek vereceğiz" dedi.

Ziyarette, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi İsmet Cep, Kent Konseyi Sekreteri Nefize Aytulum da bulundu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Engelliler Meclisinden Kent Konseyine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement