Buca'da Aşkım Kapışmak'a Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Buca'da Aşkım Kapışmak'a Yoğun İlgi

Buca\'da Aşkım Kapışmak\'a Yoğun İlgi

Farklı üslubu ile gerçekleştirdiği kavram sohbetleri yoğun ilgi gören Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak ve gazeteci Aynur Tartan, Bucalılarla buluştu.

15.12.2015 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Farklı üslubu ile gerçekleştirdiği kavram sohbetleri yoğun ilgi gören Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak ve gazeteci Aynur Tartan, Bucalılarla buluştu.

Buca'yı sanat ve kültür kenti yapma vizyonuyla birçok konser, sergi ve söyleşiye ev sahipliği yapan Buca Belediyesi, Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak ve gazeteci Aynur Tartan'ı Bucalılarla buluşturdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen "Kalbin Anahtarı" başlıklı kavram sohbetlerinde Aşkım Kapışmak ve gazeteci Aynur Tartan, Bucalılar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Salon tıklım tıklım dolarken, yer bulamayan vatandaşlar sohbeti yerlere ve sahneye oturarak izleyebildi.

Mutlu, huzurlu ve stresten uzak bir yaşama ulaşmanın ipuçlarını veren Aşkım Kapışmak, küçük dramalar, egzersizler, yazılı ve sözlü farkındalık ödevleri, müzik ve görsellerle Bucalıların kalplerine dokunup, yaşamlarını sorgulama fırsatı verdi. Gazeteci Aynur Tartan ise sohbetten çok keyif aldığını söylerken; öğrenmeye aç bir kitle olduğunu söyleyen Aşkım Kapışmak, böyle ortamlarda kendini daha iyi hissettiğini ve daha çok konuşmaya, üretmeye başladığını dile getirdi.

Buca Belediyesi meclis üyeleri Canan Aydemir Özkara, Nehir Fırtına, Haydar Karakoyun ve Şenol Yeltekin ikiliye keyifli sohbetleri için teşekkür etti, çiçek ve plaket verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buca'da Aşkım Kapışmak'a Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement