Burhaniye'nin Badminton Şampiyonları - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'nin Badminton Şampiyonları

Burhaniye\'nin Badminton Şampiyonları

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Hürriyet Ortaokulu, Badminton branşında İl birinciliği karşılaşmalarında, her katıldığı kategoriden kupa ile döndü.

17.02.2014 14:53

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Hürriyet Ortaokulu, Badminton branşında İl birinciliği karşılaşmalarında, her katıldığı kategoriden kupa ile döndü. İl genelinde yapılan ve 4 gün devam eden karşılaşmalarda büyük heyecan yaşandı.

Yıldız kız ve yıldız erkekler ile, küçük kız ve küçük erkek yarışmalarına katılan Hürriyet Ortaokulu sporcuları 4 kupa ile döndü. Hürriyet ortaokulu küçük erkeklerde il birincisi oldu. Küçük kızlarda il ikincisi olup, yıldız erkek ve kız kategorilerinde de dördüncülük elde etti. Öğretmenleri Ayşe Ertan'ın öncülüğünde çalışmalarını sürdüren sporcuların başarısı Hürriyet Ortaokulu'nda büyük sevince neden oldu. Küçük erkeklerinde gruplara gitmeye hazırlandığını anlatan Beden Eğitimi Öğretmeni Ayşe Ertan, "Sporcularımızla çok çalıştık. Öğrenciler bu kupayı emekleriyle kazandılar. Küçük erkekler kategorisinde İlimizi temsilen gruplara gideceğiz. Orada da en iyi şekilde okulumuzu ve İlimizi temsil edeceğiz" dedi.

Başarılı sporcularla öğretmen Ayşe Ertan'ı kutlayan Okul müdürü Ali Bayraktar, "Okulumuzun ilk eğitim-öğretim yılında sporda başarı sağlaması hepimizi gururlandırdı. Sporcu öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Ayşe Ertan'ı desteklemeye devam edeceğiz" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'nin Badminton Şampiyonları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement