Büyük Zafer'in 90. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Büyük Zafer'in 90. Yıl Dönümü

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Türkoğlu'nda tören düzenlendi.

30.08.2012 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Türkoğlu'nda tören düzenlendi.

Tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın eşliğinde Türk bayrağı göndere çekildi.

Kıdemli Başçavuş Erdoğan İmren, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Makamında tebrikleri kabul eden Kaymakam Tuncay Akkoyun, yaptığı konuşmada, asırlardır birlik, beraberlik ve barış içinde yaşayan örnek bir millet olduklarına vurgu yaparak, "Şimdiye kadar buna kimse engel olamadı, bundan sonrada olayacaktır" diye konuştu.

Törene Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, Garnizon Komutanı Kıdemli Başçavuş Ahmet Ziya Çelik, Cumhuriyet Savcısı Fatih Adıgüzel ile askeri erkan, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende ayrıca Türk bayrağı dağıtıldı.

- Göksun'daki tören-

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Göksun'da tören düzenlendi.

Tören, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın eşliğinde Türk bayrağı göndere çekildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Öğrenciler de günün anlam ve önemini anlatan şiirler okundu. Daha sonra bir üst rütbeye terfi eden askeri personellerin rütbeleri takıldı.

Törene Kahramanmaraş Vali Yardımcısı ve Göksun Kaymakam Vekili Dr. Erkan Bulgan, İlçe Jandarma Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkan Vekili Üsteğmen Abdullah Yaylamış, Belediye Başkanı Ramazan Hurç, daire müdürleri, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: İzzet Mazı-Nurettin Dal/ İsmail Hakkı Demir

Yayıncı: Ahmet Caner Baysal - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyük Zafer'in 90. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement