Antalya Büyükşehir Belediyesi, İstanbul'da açılan Avrupa'nın en büyük teknoloji ve bilgisayar fuarı CeBIT Bilişim Eurasia'da stant kurarak, teknolojik uygulamalarını tanıttı.
CNR Expo Fuar Merkezi'nde kapılarını açan fuarda, 'kentsel dönüşüm ve teknoloji', 'akıllı kentler ve akıllı belediyelerde yaşam' temaları ile şehirlerde belediyecilik, güvenlik, ulaşım, eğitim, sağlık ve altyapı sorunlarına bilişim teknolojileri ile nasıl giderilebileceği konularında hazırlanan projeler paylaşılıyor.
Fuarda stant açan Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, My Antalya, e-belediye, kioks gibi teknolojik uygulamalarını tanıttı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin teknolojik uygulamaları, ilgi çekti. CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı, 27 Ekim Pazar günü sona erecek. - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Büyükşehir Belediyesi CeBIT Fuarı'nda - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.