Dr.Gürkan Kubilay Mersin'de Sağlıklı Yaşamın Sırlarını Verdi - Son Dakika
Yerel

Dr.Gürkan Kubilay Mersin'de Sağlıklı Yaşamın Sırlarını Verdi

Dr.Gürkan Kubilay Mersin\'de Sağlıklı Yaşamın Sırlarını Verdi

Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği "Sağlıklı Yaşam İçin Sağlıklı Bilgiler, Dengeli Beslenme ve Obezite" seminerine katılan Kubilay, sağlıklı yaşamın sırlarını anlattı.

03.02.2015 09:48  Güncelleme: 10:24

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından Mersin halkına "Sağlıklı Yaşam İçin Sağlıklı Bilgiler, Dengeli Beslenme ve Obezite" konulu seminer verildi.

Dr. Gürkan Kubilay'ın konuşmacı olarak katıldığı, Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen seminere Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da katıldı. Seminerde, obeziteden kilo vermeye, dengeli ve sağlıklı beslenmeden spor yapmaya kadar birçok alanda çalışmalar yapan Dr. Gürkan Kubilay, Mersin halkına sağlıklı yaşamanın sırlarını anlattı.

Seminerin sonunda konuşan Başkan Kocamaz, insan sağlığı konusunda düzenledikleri seminerlerle halkı bilinçlendirdiklerini söyledi. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak sağlıklı yaşam adına önemli çalışmalar yaptıklarını kaydeden Kocamaz, "Sağlıklı yaşam adına yaptığımız çalışmalar sadece seminerlerle sınırlı değil. Vatandaşlarımızın sağlığını korumak ve gelecek nesillerin de sağlıklı yetişmesi amacıyla spora da ayrı bir önem veriyoruz. Belediyemizin tesislerinde halkımıza sporun her çeşidini yapma imkanı sağlıyoruz ve gençlerimizi spora teşvik ediyoruz. İnsan sağlığı açısından önemli olan her türlü etkinliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Kocamaz, Dr. Kubilay'a seminere katkılarından dolayı plaket ve çiçek verdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dr.Gürkan Kubilay Mersin'de Sağlıklı Yaşamın Sırlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement