Çakır, Akçadağ'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Çakır, Akçadağ'da İncelemelerde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Akçadağ ilçesinde incelemelerde bulundu.

19.06.2014 16:17

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Akçadağ ilçesinde incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, bazı daire başkanları ve şube müdürleriyle gittiği Akçadağ'da Kaymakam Ramazan Keskin'i ziyaret etti.

Burada konuşan Çakır, tüm Malatya'da olduğu gibi Akçadağ'da da büyükşehir yapılanmasını tamamlayacaklarını belirterek, hem kırsalda, hem de ilçe merkezinde güzel yatırımlar yapacaklarını belirtti.

Ardından Akçadağ Belediyesine geçen Çakır, göreve yeni seçilen Belediye Başkanı Ali Kazgan'ı tebrik etti.

Çakır, Kazgan'ın güzel hizmetler yapması temennisinde bulundu.

Akçadağ Öğretmenevi'nde muhtarlarla bir araya gelen Çakır, ilçelerin ihtiyaçlarına göre projeler geliştirdiklerini belirtti.

Saha yapılanmalarını sürdürdüklerini ifade eden Çakır, şunları kaydetti:

"Araç parkımızı güçlendiriyoruz. İlaçlama araçlarından tutun da itfaiye araçları, iş makinelerine kadar planlamalar yapıyoruz. Gerçekten çok yetersiz bir saha yapılanmasıyla karşılaştık. Örneğin, kapatılan 40 belde ve hizmet görevi bize geçen 13 ilçeden normal şartlarda bize devredilmesi gereken yaklaşık 80 itfaiye aracı olması gerekirken 6 araç ancak sayabiliyoruz. İş makinelerinde yine aynı durum söz konusu. Bunları hizmet için mazeret olarak sunmuyoruz elbette ancak bunları görmemiz lazım ki 5 yıl içerisinde nereden nereye geldiğimizi görebilelim. Bir yandan da sahada görev yapacak ekipleri belirlemeye devam ediyoruz. Bu gün muhtarlarımızı dinleyeceğiz. Acil sorunları, bir plan çerçevesinde çözeceğiz."

Akçadağ Tahsildeki Öğrencilere Yardım Derneğinin açtığı kermesi gezen Çakır, Akçadağ Bakımevi'nde inceleme yaptı. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çakır, Akçadağ'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement