Çalıştığı İş Yerinde Canına Kıydı - Son Dakika
Yerel

Çalıştığı İş Yerinde Canına Kıydı

Çalıştığı İş Yerinde Canına Kıydı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 63 yaşındaki bir şahıs, şoför olarak çalıştığı işyerine ait tarım aletlerinin bulunduğu depoda kendisini iple tavana asarak intihar etti.

26.05.2013 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 63 yaşındaki bir şahıs, şoför olarak çalıştığı işyerine ait tarım aletlerinin bulunduğu depoda kendisini iple tavana asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay sabaha karşı 00.45 sıralarında Çapahasan Mahallesi 5 Eylül Caddesi üzerinde bulunan bir işyerine ait depoda meydana geldi. Eşi Nazilli Devlet hastanesinde Fizik Tedavisi gören evli ve iki çocuk babası Kemal Mutlu, 30 yıldır şoför olarak çalıştığı işyerine ait depoda bulunan traktörü 10 metre yüksekliğindeki çatının altına çekerek traktörün üzerine çıktığı ve bir ucunu pulluğa bağladığı halatı çatı makasları arasından geçirerek intihar ettiği öğrenildi. Mutlu'nun intihar etmeden önce depo da temizleyerek tarım aletlerinin bakımını da yaptığı öğrenildi.

Bayern Münih'in Borussia Dortmund'u 2-1 mağlup ederek şampiyon olduğu Şampiyonlar Ligi Finali mücadelesini izlemek için akşam saatlerinde depoyu kilitleyerek giden depo bekçisi Ercan A., maç sonrası geç saatlerde işyerinin önüne geldiğinde ışıkların yanık olduğunu ve depo kapısının açık olduğunu fark etti. Zaman zaman işyerinde yatan Kemal Mutlu'nun içeride olduğunu düşünen Ercan A. etrafa bakındı. Deponun ortasında dikkatini çeken traktörü inceleyen Ercan A., Mutlu'nun tavana asılı cansız bedenini gördü. Kısa süreli şoka giren Ercan A., 112 Acil Sağlık ekiplerine ve 155 Polis İhbar hattına haber verdikten sona işyeri sahibini de arayarak konu hakkında bilgi verdi. Olay yerine gelen 112 Acil sağlık görevlileri Mutlu'nun öldüğünü tespit etti. 115 ekiplerinin ilk incelemesinin ardından olay yerine gelen Nazilli Cumhuriyet Savcı tarafından da yapılan ilk incelemede Kemal Mutlu'nun yaklaşık 3-4 saat önce öldüğü tespit edildi. Talihsiz adamın cansız bedeni yapılan ilk incelemenin ardından kesin ölüm raporunun alınması için İzmir Adli Tıp Kurumu gönderildi.

20 YIL ÖNCE DE FECİ ŞEKİLDE YANMIŞTI

Kemal Mutlu'nun 20 yıl önce de aynı işyerine ait çırçır fabrikasında çalıştığı sırada akaryakıt deposunu çakmakla kontrol ettiği ve kaçak bulunan kamyonun alev alarak yanması sonucu ağır şekilde yaralandığı ve vücudunun büyük ölçüde zarar görmesinden dolayı malulen emekli olduğu ancak hala aynı işyerinde çalıştığı öğrenildi.

Çevresinde sevilen ve çalışkan biri olarak bilinen üç torun sahibi Kemal Mutlu'nun İntihar etmeden 6-7 saat önce bir akrabasını telefonla arayarak; "İşyerindeki tarım aletleri satılık haberin olsun. Bana da bir iş ayarla ayrıca varsa bin lira da borç versene" dediği iddia edildi.

Eşi hastanede fizik tedavisi gören Kemal Mutlu'nun ölüm haberini alan kızı Zeliha E. ve oğlu Ahmet M. sinir krizleri geçirerek yakınları tarafından zor telkin edildi. Kemal Mutlu'nun İzmir Adli Tıp Kurumu morgundan alınacak cenazesinin Pirlibey Beldesinde toprağa verileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çalıştığı İş Yerinde Canına Kıydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement